Tuesday, September 20, 2011

woii,..aku mls da nk blogging!

Assalamualaikum,..

huh! bukan maen je kan tajuk entri! mesti korang da perasan punya dengan tajuk cm tuh! tetiba je kn muncul! tu tandanya da xder idea nak buat entri mula la bukak plan B yg berani mati!

sebenarnye aku xder la mls sgt! rajim je,..buktinyer,..bgn pg aku bukak bukak blog,tgh hari bukak lg, ptg bukak lg blog, mlm bukak blog jgk! tp nak kater post entri jarang sekali satu hari sampai 10 entri! gila babeng kau! ko ingat jari aku ni runcing ker nk main taip je! ops!

tp aku kadang2 dtg mls jgk,..knapa aku malas? korang pun pernah berlaku PENYAKIT MALAS cm aku kn3? jgn nak tipu la! tp knaper mls ek? aku mls sbb dasar:-

1. memang aku da mls! suke ati aku la!
2. da xder idea! so what?
3. da beci ngan laptop aku hari2 duk pandang2 jeling2!menyampah!
4.nak jaga tetikus aku xnk bg rosak.nanti kalah maen counter strike!
5. idea da ada tp lembab yg amat kura2 so terus bad mud!haha.
6.mak aku suh jaga budak kecik!
7.da kejer aku nk buat mls! 
8.M.A.L.A.S




Jd, segalanya memang da malas,..tetapi time da rajim aku curah je la kt korang! lg pun aku ni newbie yg tua tp masih muda n available!,.harap paham yer maksud aku!,..

sama2 la pikiaq langkah nak bg rajim seikhlas ati! huhuhuhuhu,..

peace!


2 comments:

sha my heart said...

tunggu la waktu rajin utk up date. hihi~ boleh jawab mcm tu?

happy blogging ya.

blogging tak penting, banyak benda lagi yg penting mcm kerja dan jaga budak kecik yg mak suruh tu.

Jiwa Kamikaze said...

hahahahaha,..supporter yg bernas bebeh! i will do it! budak kecik yg xtahan tuh! tetiba jd mangsa blog kn!