Saturday, September 3, 2011

Duit pon ada freemason?

freemason memang tak abes di perkatakan hingga ke hari nie,..
kalu blh di ceritakan dari A hingga Z memang ada jer freemason! kadang-kadang naek menyampah ada jgk,..
lantak la org nk kata pe pun kan,..

ni kan plak pasal duit baru malaysia bakal di keluar tahun depan pon nak kecoh di freemason kan,..
sbb nyer ada lamabang illuminati gaya-gaya lambang israel pada logo bunga kat belakang duit syiling!




Aiyok semua benda di tengok di jadi freemason! abes 2 kueh raya umah aku ada jer bentuk cm 2 kira freemason la? tok imam pun rileks jer makan sambil goyang kaki! hahaha,..

apa2 pun comel duit baru malaysia nih,..hehehe,..
da la duk cari freemason 2,..6ti duit 2 jgk korang duk bayar baki broadband,bil wireless,stremyx 6ti,..hehe,..
tampar pipi tengok la bintang! :)

jgn la terlalu taksub dgn freemason,..rileks2 suda,..
jgn lepas ni jumpa nasik lemak 50 posen berbentuk 3 segi 4 segi 5 segi jadi freemason jgk,..kecian cik kiah xdak untung! hahaha,..


3 comments:

Miss Dolce and Gabbana said...

its okay kalau nak bercerita mengenai freemason.cuma jgn sampai terlalu taksub. :)

Jiwa Kamikaze said...

that right,..i agree,..ni kn plak bende xder per2 tp di buat2 agak susah,..:)

Miss Dolce and Gabbana said...

haha..benda biasalah tu.ada certain people ni dia main tangkap muat tau pasal benda2 macam ni.Bila ilmu mengenai freemason ni krg semua benda dia akan ckp itu ada kaitan dgn freemason..x faham btol.