Thursday, November 3, 2011

Kerana Awek Korea Tenagaku Tergadai

Uishh..tajuk pun da ganas da tuh,..tp memang betol pun. Kejadian ni baru je berlaku beberapa hari, baru semalam kot.huhuhu...ni semua gara-gara awek korea sorang nie. Memandang aku masih pelajar, aku tidak patut bg muka kat dia nie. 

sekali pandang wajah dia pun aku da terkulai layu,..sekali dia jeling pun da rebah ke lantai aku, skali dia senyum terus korek tabung syiling ajak kawen,..hahahahaha,..ni semua sbb sorang awek korea nie,.. nak jd kan citer selepas aku study jer malam2 dier selalu la jgk lepak ngan aku kat asrama lelaki nie,..aku  biasa je kn layan dier nie,..bg aku dia nie kuit r n comel sangat2,..hahaha,apa orang nak kata aku aku simpan je lam hati demi awek korea nie,..huhu,..

tp sbb kau la tenagaku telah tidak bermaya lagi hari nie,..terpaksa layan kau tiap2 malam,..tp aku suka kat kau,..aku sanggup hadapi nya,..huhu..yela mana tak nya tiap2 mlm aku terpaksa layan citer lakonan kau dalam korean drama Secret Garden sbb nk tgk muka kau. da la sampai pkul 3 4 pg br habes layan,.. bgn pg ni aku da bnyak ponteng kuliah sbb ngantok! hahahaha,..tp sbb kau kim sa rang aku sanggup redahi ape liku-liku,.kuang3,...abes da,...

ha ni r awek yg aku ckp tuh,..cantik kn3,...hahaha..

p/s: jgn ponteng kuliah kerana seorang awek!

6 comments:

sha my heart said...

minat Korea jugak.. =)

Jiwa Kamikaze said...

ckit2 jer,..pemanas badan,..huhu,..

CintaKhadijah said...

haha.. memang comel! ^^

sha my heart said...

gelombang hallyuwood kot sekarang ni.
wei, belajar mana?
p/s: awak rindu saya? Kahkah, tetiba nak p/s segala. haha~

sha my heart said...

bro, buat comment pop-up lagi canteek der.

design> setting> comment> cari sampai jumpa pop-up> save.

dua kesalahan yang masih dilakukan oleh blogger

Jiwa Kamikaze said...

cintakhadijah: 2 yang semangat tengok,..hahaha,...

sha hati saya: blaja di terengganu je, ye rindu la,..knaper?haha,..
owh cam tuh ek lg lawa kn? sbb kurang expert sgt blog ni,..masih bayi,..tulun ajar lebih bnyak lg leas ni ek? tq sha,..