Friday, September 9, 2011

berapa harga blog anda?


Aku pun xpasti betol ke tak harga blog aku ribu-ribu! mak aih! biar betik!hahahaha,..suka nya mak! untung la aku cm nie,..

Da blh bayar balik ptptn!hahaha...

tp ni kemungkinan xda la betoi sgt!klu cm tuh memang aku suruh je tok nenek aku buat blog kan,.. ni kalu untuk melihat kemajuan sesuatu blog kita dengan orang laen blh la kn,..
dan kadang-kadang benda ni tak mustahil kalau terjadi betul2,..lg pun ada jer nilai sesuatu blog mencapai tahap juta-juta! gilow mung! mesti la blog tu ada aset2 syarikat yg berharga kn2? so untuk anda check harga blog yg anda duk dating tiap2 hari tuh boleh la click di bizinformation..

laman tersebut akan keluar macam yg atas tuh!

selamat beramal!
                  
   


6 comments:

MizRayy said...

syok la klau btoi.. hahaa...

cx's said...

tq for sharing :)

AesyaZealous said...

haha wlupn xbtul tp cm best lak..haha

www.Akuzealous.blogspot.com is ranked #6,610 in Malaysia

website value RM 15,481.77

wakakka.. boleh byr ptptn then boleh byr duit muka beli kete baru. haha

Jiwa Kamikaze said...

mizzray: tp dalam mimpi je kot,...xda sapa nk beli,..hahah,..

cx's: sama,..:)

aesya: mahal tuh! pertahankanlah ranking tuh yer,..lpas nie nk beli kapal terbang pun boleh!hahaha

miss inna said...

haha! klo btl maka xde la org nak susah2 kerja nie..semuanya pakat lepak dpn laptop setip minit update entry baru utk blog..haha!

Jiwa Kamikaze said...

yer betoi,..termasuk JK,.HUHU.,.