Friday, November 11, 2011

segmen santai blogger

Assalamualaikum, terlebih dahulu aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada penganjuran, kerana telah membuka hati ku ini untuk menghadirkan diri ke pesta segmen ini,..hahha,..segmen ni adalah segmen santai blogger, untuk butiran lanjut sila la klik.


Ha tu dia banner santai blogger yang duk makan kacang butir kot,..haha,.
aku just mencuba je,..

 refer to that segmen,..

kerana aku suka pada nama jiwakamikaze tuh,..selain itu,..setiap orang atau blogger nie memang di cipta mempunyai jiwa masing2 kan, dan setiap jiwa tuh la mengawal setiap perasaan para2 blogger sekalian,
dan kamikaze melambangkan keberanian untuk menempuh segala cabaran, jd aku gabungkan jd la jiwakamikaze=seorrang blogger yang berjiwa sentimental dan berani dalam apa cara jua,..
hahahahaahahha,...

bnyak lg perenggan nk buat,..tp cukup setakat ini..

aku nk tag:

5 comments:

Ku Azhar said...

waahh!! terbaekk aa!! hehehe...ape pn thanks ye for joining :)

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

-fieda- said...

dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Jiwa Kamikaze said...

ku azhar: same2,.. buat la lg len kali,..hahahah,..

cik bambam:beres,.. i will add u all,..heheh,..

fieda:yes,...i will,..hepy u too,..:)

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai sha dtg singgah sini :)
sha dah FOLLOW awak tau

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput melawat sha balik :)

*dah click2 awak punya !