Monday, November 28, 2011

Atok aku marah kau MALAYSIA!

Salam,

Ape ke hal la kau alih TV1? Eh bola la,..Malaysia vs Bahrain tuu,,..aku pown br tau ari ni Harimau Malaya maen lawan-lawan dgn budak2 nakal bahrain. Aku bersama Atok aku yg memang hantu bola nie memang still je kt depan TV, walaupon kaki kami ni kaki bangku bkn kaki cristiano ronaldo! lantak la kn.



First half..
Memang cun la wei main,..punya hantaran demi hantaran sungguh menguja nafsu aku untuk turut ke bukit jalil! atok pown da naik semangat, yg slow-slow pown blh kembali bertenaga mcm muda-muda dulu taw! gampang kau atok,..hehehe,.. tibe je si budak pendek NAZMI tuh rembat sekali masuk goal. atok aku lagi la kuat bersorak,..sambil mengaummmmmm mcm harimau lapar darah anak dara je kn! sambil merangkak keanak-anakan(ni hanya cucu dier jer berani tokok tambah!).hahaha.

Second half!..
Agak kureng ckit controlling bola untuk anak Harimau kiter,. tp tup tup tup,..si the rock(mahali) sumbak goal dari hasil penjaga goal yg suker main bola di tepian pantai sambil lepas2..gurau-gurau katanyer. GOALLLL,...lg la tersengih atok aku dgn xder gigi! buruk bebenar!hehehe,.. tiber-tiber, si mamat ape ntah lipat tikar plak depan goal! sekali goal.. blh di terima, sekali dua kali tiga kali masuk goal dlm masa seminit dua minit,..bukan dia la ni.. memang xblh terima!2-0 jd 2-3! skali atok aku terus alih channel!

2-3
xleh trimer!

atok aku da bengang mlm nie! kopi pun da di campak jer dlm sink! aku xtau! tu la,..len kali jgn maen-maen bila da lead, kan atok aku da marah dekat korang semua! ko jawab la 6ti kalau atok aku komen kt page korang!

p/s: xper, atok aku bg chance suh menang game seterusnya.hehehe. janji xbuat lg ek?

2 comments:

AiDa SyaFiQa said...

kita tak layak bersorak ketika MENANG
jika tak MAMPU menyokong ketika KALAH :) heheheeee~~

Jiwa Kamikaze said...

yer,..betol tuh,...awak mrh atok sy la ek,..jgn mrh sy,..sy tetap sokong malaysia sy,..heheh,..cumer bg peringatan jer,..