Thursday, November 17, 2011

Bakal Emak dan Abah INGATLAH!

Salam da all readers and bloggers,

Today i will talk about a paramater that giving affects to our generations. phoooom phoooomm,...hahaha,.. speaking kau hari-hari mendung ni kn. Mai aku translate balik, pokok pangkalnya aku nak citer ckit pasal pengantin atau pasangan yang bakal bergelar EMAK dan ABAH..(ikut suker korang la nak letak nama panggilan apa okay!). Lgpun aku masih single n bujang lg.

Sebelom tuh ucapan tahniah aku gunung kan pada EMAK dan ABAH sekalian yer sbb dapat kurnianan-NYA yg agak besar tanggungjawab kalian. tp yang merungsing keadaan, jgn la anda bersifat serta memberi contoh teladan yang tidak elok pada mereka nanti, kelak nanti keluarga anda binasa. Setiap gerak geri anda di perhatikan oleh visual LCD anak-anak anda ciap di record lg taw, INGAT! dan jgn la jd cm ni,...

Da terlebih otai dari bapak2 dan ibu2...

Moral: dont make mad ur future birth although a drop of water, coz they will make u mad back coming soon.

~peace~

3 comments:

sha my heart said...

baik..

Ala, tak dapat nak tengok gambar tu.

serius, blog aku teruk, sedihnya

sha my heart said...

baik..

Ala, tak dapat nak tengok gambar tu.

serius, blog aku teruk, sedihnya

Jiwa Kamikaze said...

hahaha,...segarkan balik page tuh pasti blh....hehehe