Thursday, November 17, 2011

Sediakan payung sebelum dan selepas hujan!

salam to u olsss,..

Hujan semakin menjadi la semenjak dua menjak ni, suker sgt2 u olss,...(ni bg orang yang duduk gembira kat umah la kan, yang bercuti senang lenang kat mana-mana tempat), tp aku x pun, hanya mampu tersenyum saja ketika ini. Sbb aku xberada di tempat orang bercuti!!huh!

Ada model yang sexy lg u!
       Apakan daya, hujan adalah satu rahmat dari-NYA,.. jadi kalau korang nak tau gunakanlah kesempatan untuk memohon di kala hujan mula turun sebab ini waktu yang blh dikatakan doa korang di terima la kalau kene ngan kesungguhan korang. Ni cikgu bahasa melayu aku dulu yang cakap tau.

        Jd, dalam kesibukan aku duk belajar nie, segala halangan untuk sampai ke Medan Kuliah agak menjadi-jadi dgn percikan air hujan keseluruh body ramping ku yang agak hot! Aku xnak da kena tangkap basah free-free dlm hujan. Mulai hari nie aku nak beli payung besar agak-agak blh muat satu course! haha,..

Main kasar nampak!
~End~

3 comments:

yui92 said...
This comment has been removed by the author.
yui92 said...

beli baju hujan je =p=p=p

Jiwa Kamikaze said...

ye x yer jgk,..oah tuh jemur tepi koridor fakulti..amik nak,..hahah,..