Sunday, November 27, 2011

Kenapa blogger perempuan lebih femes dari blogger laki?

Salam,

Aku tgk dari hari ke hari hari kan, makin ramai blogger perempuan jd top model dalam dunia blogging, lebih femes dari blogger laki? kenapa jadi cm tu? apa ramuan dia,? aku rs biasa dan sama jer blogger lelaki ngan perempuan kn? cumer berlainan isi penyampaian jer. tp arus penyampaian tetap sama. Bukan tak ada blogger laki yg femes mcm ben ashaari contohnyer tp possibility memang susut giler.
ini memang fakta bkn gurau-gurau!


Apa yg aku dpt pasti dgn mata kasar xlaen xbukan mesti terletak pada blogger contohnyer rupa paras,.. yela bnyak blogger perempuan yg maju dan femes gtu memang ada rupa yg cntik,.. memang da ramai wanita kan skunk,..sbb tuh dorang da conquer dunia blogging nie. jd, aku xheran la kan,..contoh nyer hanis zalikha, aku suker dia sbb dia lawa,..aku rasa ramai tanggapan blogger laki ckp cm ni kn,..(xnak link kan nama dia pada blog, takut lg femes)!!!, apa-apa pun,.. bersabar la wahai blogger laki,..lelaki nie hero,.. main cucuk angin belakang jer,..tp bila da femes jgn lupa daratan plak,..berpijak pada bumi yg nyata.

Apa-apa pun sama2 majukan dunia blogger dgn aman


p/s: aku xnak femes tp aku nak org ske aku,..2 pun da ckup,..hehehe..

10 comments:

ibnuismaini said...

I like.... this post.. not you. hehehe.

peace yaw!

zalin onceitalk said...

kebanyakannya popular sebab rupa la..haha..dapat masuk majalah, confirm la femes cpt..

Jiwa Kamikaze said...

ibnuismaini: omg,.. dont try to fall in love with me,..hahaha...

zalin: memang pon,..dunia skunk,.. haha

ayuna ayuni.. said...

mungkin lah sebab paras rupa. tapi, penyampaian tu pon penting jugak

kalau dia cantik, tp entry kosong..lama-lama mungkin orang akan tak suka jugak kot.

tapi, entah la...!! haha. sebab aku suka baca blog laki hensem2 jek jugak

wahahahah......:P

Jiwa Kamikaze said...

ayuna: da agak da!mesti memilih punye budak2 zaman skunk,..hahaha,..

Razil Tahir said...

Ye ker?
bru tahu...
kena melaram lebih la gamaknye nie... huhuhuhu XD

n@n@ said...

dunia blogging pun ade main kire bab paras rupa ek?? ^__^

kalau skrang dh ade "vokal bukan skdar rupa"

blog pn kena lah mcm tu jgk nmpk nye.. (blog bukan skdar rupa-buruk nya bunyi nye)

hahahahaha ^__*

r-5 said...

tu lah pasal aku pon pelik.. kikiki. walhal aku memang blogger baru :p mungkin penulisan aku tak bagus bro. takpe tingkatkan prestasi aku lagi.. takpun nak kena tayang muka ensem baru orang follow kot.. kah3

miSpYeja said...

yeke blogger prmpuan lebey fames dri lelaki??tak la..same je sebenarnya..tapi isi penyampaian tu lagi penting hahaha eh ska entry ni

Jiwa Kamikaze said...

razil:kener bnyak posing lepas nie,..

nana:nampak gaya blog pown kener ada realiti blog sendiri taw,..xadil ini semua,..haha,..

r-5:xper, xsemua orang blh jd pro mula2 menulis,..sama la cm aku, aku pown newbie,..janji kita buat entry tu ikhlas dari hati dan puas hati,..haha,..

mispyeja:yela,..masalahnya penyampaian si cantik biasa2 jer,..setakat mkn aiskrim kt tepi pondok blh ramai follower taw,..dunia3,..hahah,..