Tuesday, November 15, 2011

Dapat habuan maen GAME

AsSalamualaikum,dan salam sejahtera to all my friends,

Hari ni dan pada tahun ni pertama kali aku dapat habuan dalam permaianan game, mesti korang nak tau kn3?
sebelum tuh aku suka sgt-sgt mlm ni, sbb aku sorang jer yang dapat hadiah habuan tersebut, dalam ramai kawan-kawan aku yang join aku sorang je yang dapat, hampeh kn dorang semua! game senang cm tuh pown xblh nak perform.

Yela, lepas dapat habuan tuh aku raser aku terus nak bersara, bg pada budak2 laen plak merasakan,.. tp di sini aku amat-amat xminat ngan habuan tersebut, bukan berlagak bukan merendah diri tp sbb habuan tuh berupakan MUNTAH ke lantai! huh! hahahah!pertama kali aku maen game COUNTER STRIKE teraser pening nak muntah! celaka tol la game tersebut, sumpah seminggu xnak maen da! uwwweeekkk!!!! sekian!



p/s: mujur maen blog xpening,..hehe,..orang mengandung nak kuar baby loya cm aku rasa ker? haha,..

2 comments:

yui92 said...

thanks follow.. followed 45th
rajin2 laa datang blog aku..hehe


oh mainlah dota.. confirm tak pening =p

Jiwa Kamikaze said...

yang dota langsung xphm,..hahaha,..u are welcome,..