Saturday, October 15, 2011

temuduga oh interview!

semakin hari semakin dekatlah pulak hari temuduga,.
Ape perasaan korang bila diri korang tercalon untuk di temuduga dalam suatu jawatan, 
tak kira la dalam KERAJAAN atau pun SWASTA...mesti suka sambil buat shuffle kn?
sama la ngan aku,...bukan setakat shuffle, ciap main tumbuk2 lg tanda gembira,..

tp kan bila da tiba on date interview,..mula la nafas ni sesak2,..cuak la plak kn,..bukan mengharap apa-apa tp pengalaman masih xcukup dalam interview,..seriusly i m gelabah ok,..
yela first time kot dpt interview cm nie,..time xdpt beriya-iya la plak nak interview tp bila da dpt cm ni la jd nyer,.hehehe,.perasaan nak terkucil pun ader jer nie,..harap berjalan dengan lancar dengan berkat usaha sendiri,..amin,..

jgn kencing mlm da yep,..^_^



2 comments:

sha my heart said...

good luck ye.

nervous tu biasa tapi jgn cemas, k.
persediaan tu perlu =)

Jiwa Kamikaze said...

yes i had finished that already,..
only 3 weeks coming soon the result will appears...hahha..