Sunday, November 27, 2011

Awek ibarat parang atau baby doll?

salam,
Uish,. sungguh bnyak COUPLE skunk kn? tambah2 lg yg kt fb sana dtg tuh berlambak2 berlonggok2 awek yg cun in relationship,..mudah je in relationship kn? da mintak restu ngan ibu bapa ke syg? hehhee,...pak cik nak tackle pown tersentak terus terbatal niat bila tgk in relationship,..hihihi,..

 Ni hiasan saja, contoh awek yg da ada relationship,..heheh,..comel kn?

Korang ske ke couple time muda-muda ni ha? masalah nyer budak skolah rendah pown da ada facebook ciap in relationship lg kau! xphm aku,..aku dulu sah kan nak kenal internet sentuh komputer pun payah skali, memang maju kau budak-budak zaman millennium. tp aku nak sentuh sal awek nie,.. aku lelaki memang ske awek,.. tp bez ker ader awek skunk? agak-agak korang awek korang ni di jadikan sebagai apa? untung x ada awek? berbaloi x?

Bagi aku awek ni mcm parang tau,.. tiap2 ari kene asah bg tajam, bg berkilat penuh sinar tiap2 ari kan, tiap2 ari kene mesej, kalu x ngajuk!OMG.. tp cilap gaya dorang makan tuan sendiri,...tp kdg2 aku rasa awek nie mcm baby doll,..comel je kn,..tp bila xkener gaya,..dorang ni mcm patung baby doll sebijik! da xder perasaan,..bila xjatuh cinta la wei,..kecian kau kn laki,.. tp xsalah kalau nk timba pengalaman, br jantan kn?
so korang agak2 awek korang tuh apa? aku pown xtau,..

Comel kn? anak sapa la ni,..serius xnak cari laen,..hahaha,..(kalau dpt)

P/s: jangan cube bercinta kalu belum bersedia,..nanti badan binasa poket tergadai,..hua3,..just keep ur friend is enough for this young time.

5 comments:

ibnuismaini said...

Try je. Jgn terpedaya dgn status tu..kdg2 in relationship yg dibuat2. Sbb malu dgn kwn2, takde pakwe. trend bdk zmn millenium. ahaks.

Jiwa Kamikaze said...

hahaha,...tp aku lebih ske single jer,..xyah malu2,..hu3,..

Marrissa Nadjiha said...

ok

ked said...

tak semestinye kena mesej 24/7..huhuhu..jgn manjekan sangat awek tu..kena kasi space jugak kat diri masing2..

Jiwa Kamikaze said...

marissa: urmm,..hehhe,..

ked: tu la kan,..pandai2 la agih2 masa,..jgn suatu hari mkn diri sendiri,..