Saturday, October 29, 2011

Final Piala Malaysia: Terengganu vs N.Sembilan (29 oktober 2011)

        Assalamualaikum,..akhirnya penantian terengganu ke final selama 10 tahun menanti telah membuahkan hasil di bawah pimpinan ketua jurulatih IRFAN BAKTI.. tak lupa juga pada negeri sembilan yg melayakkan diri ke final telah 3 tahun berturut-turut. Tetapi pertemuan kali ini nampak lebih sengit kerana terengganu juga mempunyai misi tersendiri setelah menggondol piala FA beberapa bulan yang lalu.

        Final kali ini juga di sajikan dengan pelbagai kontroversi terutama pada harga tiket yang agak melampaui batasan bagi para-para penyokong kedua belah pasukan. harga tiket telah di kekalkan kepada RM50,.. walaupun sebelum ni harga tiket hanya RM30. Tetapi apa-apa pun final tetap final. Tengok tetap tengok, yang penting segala permainan dapat di saksikan dengan cukup puas hati pada malam ini.


pasukan terengganu

pasukan Negeri Sembilan

Antara kedua pasukan final kali ini,pasukan manakah yang layak untuk merangkul kejuaraan piala malaysia 2011? Pasukan manakah pilihan anda? peteh tganu peteh atau hobin jang hobin,..huhuhu,..sama-sama saksikan malam ni,..


3 comments:

nik rosmawati said...

sokong dua2 la.sebab pasukan kelantan tak blh msk final..huhu

Jiwa Kamikaze said...

haha,..jgn emotional kalau kelantan xda rezeki ke final,..huhu

Fendy said...

xpe...semangat kesukanan yg penting...hehe